Over ons

Binnen no time je rijbewijs halen? Neem dan les bij een van de professionele en gecertificeerde instructeurs van Aagje Autorijschool! Kies voor een gratis proefles in een van onze stoere auto’s. Jij kiest zelf of je les wilt hebben in een Audi A3, SEAT Ibiza, Volkswagen Golf of Mercedes 220 CDI.

Proefles bij Aagje Autorijschool

Jij wilt je rijbewijs halen? Neem dan een proefles bij Aagje Autorijschool. We bespreken tijdens deze proefles of je al ervaring hebt met autorijden of dat het allemaal nog nieuw voor je is. Heb je een pakket voor ogen of laat je dit aan onze expertise over? We rijden een stukje met de auto en kijken naar je rijvaardigheid. Op basis van je vaardigheden en aan de hand van de gemiddelde leerling kunnen wij in grote lijnen aangeven hoeveel lessen jij nodig hebt. Zo krijg je bij ons een rijlespakket op maat.

Regio

Aagje Autorijschool geeft autorijles en doet praktijkexamen in Almere, Lelystad, ‘t Gooi, Eemnes, Blaricum, Emmeloord en Harderwijk.

Aandachtspunten rijlessen

De ene leerling heeft minder lessen nodig dan de andere. We hebben extra aandacht voor alle aspecten van het autorijden die je als beginnende leerling onder de knie moet krijgen. We beginnen in een wijk waar weinig verkeer is, zodat je rustig kunt wennen aan de auto en je ervaart hoe het is om zelf auto te rijden
Ben je al verder gevorderd dan nemen we direct deel aan het dagelijkse verkeer en leggen we de focus op de CBR-aspecten waar je nog wat moeite mee hebt.

Tarieven en rijlespakketten

Bij Aagje Autorijschool stel je je eigen pakket samen. Kies je voor een totaalpakket inclusief twee klassikale lessen voor het theorie examen of studeer je liever zelf voor je theorie? Kies jij voor een tussentijdse toets of niet? Bekijk al onze rijlespakketten en tarieven. Je kunt ook kiezen voor losse producten.

Voordelen Aagje Autorijschool

Onze instructeurs zijn niet alleen IBKI-gecertificeerd en geregistreerde CBR-instructeurs, ook beschikken wij over ruim 25 jaar ervaring. Zo weten wij wat het CBR verwacht tijdens het rijexamen en waar ze op letten. Ook het gebied waar je moet afrijden, kennen wij ons op duimpje. Daarom lessen wij veel voordat je gaat afrijden ook precies in het gebied waar je erna met de examinator van het CBR afrijdt en besteden we hier extra aandacht aan tijdens de reguliere lessen.

Nog een groot voordeel van Aagje Autorijschool is dat je 7 dagen in de week bij ons kunt lessen. Wij richten ons geheel naar jouw agenda en planning. Dus of je nou op vrijdag naar je bijbaan moet en op zaterdag gaat sporten dan kun je gewoon op zondag bij Aagje Autorijschool lessen of andersom. Net hoe het jou uitkomt: ongeacht of het nu in de avond is of na schooltijd.

Andere pluspunten van Aagje Autorijschool

We rijden met meerdere auto’s. Mocht het dus zo zijn dat je vaste instructeur een keer verhinderd is, dan zorgen wij in overleg voor vervanging en een vervangende auto.
Jij bepaalt zelf in welke auto je lest. Kies jij voor een Audi A3, SEAT Ibiza, Volkswagen Golf of Mercedes 220 CDI? Let op: de doorloop van de auto’s is groot, dus het kan zijn dat de auto van jouw keuze niet (meer) beschikbaar is. Informeer ernaar bij ons.

Wil je snel beginnen met rijlessen? Geen probleem, je kunt snel terecht! Geen wachttijden.

Vanzelfsprekend geven wij alleen rijles in CBR-goedgekeurde, schone, goed onderhouden en rookvrije auto’s. Effectieve lesmethode: de rijlessen worden geëvalueerd met behulp van instructiekaarten. Zo brengen we de vorderingen die je maakt duidelijk in kaart. We bespreken welke punten nog meer aandacht moeten krijgen en houden daar rekening mee tijdens de daaropvolgende les zodat je goed voorbereid wordt op je rij-examen.
Aagje Autorijschool biedt verschillende voordelige rijlespakketten aan. Betalen mag in termijnen.

Neem een proefles!

Benieuwd naar onze rijopleidingen? Neem contact met ons op voor meer informatie 06 – 21 85 81 13 of vul het inschrijfformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Meteen een proefles aanvragen? Gebruik onderstaand formulier.


Share our website